Skal du bruge en advokat i Aarhus?

By | 21. september 2016

For de fleste personer er det mange få gange i livet, at man har brug for en advokat. Heldigvis. Men er du kommet i en situation, hvor du skal bruge en advokat i Århus eller i en af de andre store danske byer. Så er det oplagt at tage kontakt til Hviid Advokater. Hviid Advokater er landsdækkende med kontorer i både København, Odense, Aalborg, Vejle, Roskilde, Aalborg, Kolding, Silkeborg, Esbjerg, Herning og altså Aarhus.
Hos Hviid Advokater er de dedikerede i forbindelse med at løse din juridiske opgave, og så sørger de altid for at afstemme åbent og ærligt forventningerne til både resultat, men også pris og tidshorisont. Hver advokat hos Hviid har ét eller flere sagsområder, hvor den pågældende er højt specialiseret. Dermed kan du altid blive henvist til en advokat med speciale inden for det område, som du har et behov for rådgivning på. Du har hos Hviid sikkerhed for altid at få rådgivning på et højt fagligt niveau.

Advokat med speciale i byggesager

De juridiske problemstillinger i forbindelse med entreprise, byggeri og om- og tilbygning kan være mange og forskelligartede. Generelt kan et byggeri være komplekst, og der er mange steder, hvor der kan opstå tvister. Dette kan være ved fejl og mangler, ved forsinkelse, ved ekstra arbejde og ved garantistillelser. Hos Hviid Advokater kan de rådgive inden for bygge- og entrepriseret målrettet overfor forskellige aktører. Så både, hvis du er entreprenør, en håndvirksomhedvirksomhed eller bygherre kan du hos Hviid få hjælp til at få løst dit problem og komme videre.

Når du skal købe bolig

En ejendomsmægler arbejder for at optimere tingen for sælgeren af en bolig. Rådgiverne hos banken og i finansieringsselskaber har fokus på at sælge det pågældende steds produkter. Derfor har du som køber af bolig behov for en person, der arbejder for at optimere dine behov. Hos Hviid Advokater råder du over en række specialiseret boligadvokater. Det er super vigtig, at du sætter dig ind i alle dokumenter i forbindelse med en bolighandel. Det er super vigtigt at få får overblikket over alle juridiske forhold. Med en boligadvokat sikrer du dig, at du ikke tager en dum beslutning eller får unødige omkostninger. Hviid Advokat har en fast lav pris på kr. 6.900,- når det gælder en boligadvokat. Det er let at tage online kontakt til Hviid Advokater, og den første samtale med advokaten er altid gratis. Hviid Advokater er super effektive og kan også behandle hastesager.