Seo for begyndere

11 marts 2018 Esther Prætorius Salling
Seo for begyndere

Ejer du en hjemmeside, og ønsker du at opnå større trafik på den? Så er SEO et fantastisk redskab https://www.klikko.dk/linkbuilding/. SEO står for Search Engine Optimization og indbefatter de handlemuligheder, du har for at øge opmærksomheden på din hjemmeside. For at kunne gøre det, må du samarbejde med Google – altså med andre ord sætte dig ind i, hvordan søgemaskinen fungerer, og hvordan du kan udnytte den til din egen forretnings bedste.

Det kan umiddelbart virke svært og teknisk, men det er i virkeligheden ret simpelt, hvis du blot følger en række tips. Faktisk kan du bare med små ændringer af din hjemmeside søgemaskineoptimere den og således få mere trafik.

En simpel ting kunne være at vælge den rigtige hosting, når du laver din hjemmeside. Det kan virke som den letteste løsning at vælge den billige løsning som f.eks. One.com, Unoeuro.com etc., men hvis du vil opnå en højere ranking hos Google er det vigtigt, at du vælger så hurtig en server som muligt. Det er med andre ord en god investering at betale lidt ekstra for hosting, fordi du i sidste ende opnår større trafik på hjemmesiden gennem Google.

Sørg desuden for at hastighedsoptimere din hjemmeside. Det er nemlig også et vigtigt kriterium for Google. Er din hjemmeside hastighedsoptimeret, vil din hjemmeside således komme højere op i søgninger.

Flere Nyheder