Klip i mønstre med din Makita hækkeklipper

28 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du kender det måske fra, når du slår græs, at du slår græsset i det samme mønster hver gang, hvor du gennemfører den samme rute, for det handler jo trods alt om, at græsset skal klippes ned i en fornuftig højde og ikke, at det skal klippes på en flot facon i forskellige højder.

De kloge siger dog, at man skal variere ens måde at klippe græsset på, da man ellers kommer til at køre nogle spor ud i græsplænerne, og man laver mønstre med hjulene på det, man kører med, om det er en græsslåmaskine eller en havetraktor.

På samme måde kan man få lyst til at variere den måde, som man klipper ens hæk med via ens Makita hækkeklipper, som man har fået fra: https://www.prishammeren.dk/shop/makita-haekkeklippere-493c1.html .

Til at starte med drejer variationen sig egentlig om, at man klipper fra den modsatte retning eller anden side næste gang, men også det kan blive trættende.

Makita hækkeklippere

Gør det til en sjov oplevelse med din Makita hækkeklipper

For man kan nemlig her godt forsøge at klippe hækken på en anden måde, så længe man ikke generer eventuelle naboer.

For selvom det som udgangspunkt kan handle om, at man gerne vil klippe hækken ned, så den ikke er så pjusket, så kan man jo sagtens prøve at eksperimentere med mønstre i ens klippefacon.

Det behøver så heller ikke ligne dyr eller figurer, som man ser anlægsgartnere og professionelle klippere lave med buske, men man kan jo forsøge sig frem og se, om man kan skabe noget andet end den veltrimmede og ret retvinklede hæk, som man altid ender med.

Øvelse gør jo som bekendt mester, så med tiden bliver man bedre og bedre, og man kan udfordre sig selv ved hver klipning, om man kan lave et anderledes mønster for hver gang, så det bliver sjovt at klippe hæk!

Flere nyheder