Flotte og gode lamper til hjemmet

20 maj 2019 Signe Hansen
Flotte og gode lamper til hjemmet

Hjemmet er din base, og der hvor du befinder dig, når du har behov for at være kun dig selv, slappe af og lade op til den næste dag. Både møbler, plakater og billeder, nips og ting med affektionsværdi er med til at skabe et sted, hvor du kan føle dig hjemme. Men god belysning er et must i en lejlighed eller et hus, hvad end du lige er flyttet eller har boet der lang tid. Derfor kan det også sagtens betale sig at investere i tid og penge på den helt rigtige lampe, der tilføjer præcis den atmosfære, der hører dit hjem til.   

Tom Dixon er skabt af Tom Dixon og David Begg, der sammen i mere end 15 år har skabt god belysning i unikt design. Deres lamper skaber personlighed og tilføjer kant til hjemmet, samtidig med at det leverer et behageligt lys. Med øje for unikt og tidsløst design skaber Tom Dixon konstant belysning, der innoverer og udvikler alt det bedste ved den individuelle lampe. Tom Dixon har sine rødder dybt fæstet i den britiske arv, og med sin store fortid og innovative ambitioner, får du altså en god lampe, der ikke blot løser et praktisk behov, men som pynter og afspejler dit hjems personlighed og æstetik.

Uanset om du er på udkig efter en lampe til loftet, til at stå på gulvet eller på bordet har Tom Dixon hvad du behøver. Tom Dixon leverer lamper i både et klassisk og tidsløst design, samt nye og moderne designs, der ikke ligner noget du nogensinde har oplevet i en lampe før. De fleste lamper fås i forskellige farver og størrelse, så du har mulighed for at få den helt rigtige lampe til netop dit hjem. Med inspiration i naturens mineraler og former skaber Tom Dixon smukke kunstværker, der med garanti lyser ethvert hjem op.

Flere Nyheder