Få lavet badekar reparation – hellere end at smide det ud

26 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Om du så har et fritstående badekar, eller du har et af den slags, som der er bygget ind i badeværelset, så er det muligt at lave badekar reparation på det, førend man bare så meget som overvejer, at man måske heller burde smide det ud eller skifte det ud.

For det kan godt være, at der er kommet skår i det, at der er indgroet snavs eller måske rust på det, men det er alt sammen noget, som det er muligt, at man kan få ordnet, hvis man sætter ind de rigtige steder med det rette værktøj og med de rette mennesker.

For det skal gøres af professionelle håndværkere, der har forstand på, hvordan man tager sig af de forskellige badekartyper og efter, hvad problemet med det givne badekar er.

Dit badekar kan komme til at skinne igen efter en reparation

Selv hvis du tror, at det skår i badekaret er noget, som der gør, at der snart kommet en lækage i badekaret, eller at det vil knække i flere dele, så kan det være, at det ser værre ud, end det er, så man kan nå at fikse det, inden det går i stykker.

Nogle gange ender man endda med at fikse badekaret så flot, at det ligner noget, man lige har købt.

Det er da også klart, at man nogle gange kan støde på et badekar, der har nogle “indvendige” problemer, som man ikke lige kan se på overfladen eller som ikke er særligt tydelige, der er mere alvorlige, end hvad man lige tror.

Det er så her, at man skal have fageksperterne ind for at kigge på det givne badekar, for det kan i mange tilfælde bedre betale sig, at man reparerer badekaret, end at man begynder at lede efter et nyt.

Det er jo også en fordel, hvis det er et badekar, man har affektionsværdi for.

Flere Nyheder