Få den bedste behandling af dit trægulv med en gulvafslibning på Amager

03 april 2019 Astrid Pedersen
Få den bedste behandling af dit trægulv med en gulvafslibning på Amager

Huse og lejligheder med ægte trægulve har store fordele i forhold til boliger, hvor gulvene er fremstillet af andre materialer. Trægulve er og bliver bare de bedste gulve, der findes – træ er et materiale, som med sin levende og individuelle karakter føjer charme og integritet til en bolig.

En stue med et lækkert trægulv fremstår varm, hyggelig og hjemlig, og træværket føles behageligt at betræde i bare tæer eller på strømpefødder på en måde, som eksempelvis beton eller cement aldrig vil kunne. Der ud over virker træ isolerende – et trægulv bliver aldrig sådan rigtig fodkoldt, i modsætning til et gulv af linoleum eller laminat klik parket. Træ er desværre bare et af de dyreste materialer, der kan pryde et gulv – og derfor er der efterhånden langt mellem boliger med flotte trægulve. Det er nemlig ikke længere standard at lægge trægulve i nyopførte boliger. Og mange boligejere vælger at skifte deres gamle trægulv ud med et gulv af en anden type, så såre trægulvet slides op.

Skrot ikke dit gamle trægulv – sæt det i stand i stedet

Derfor er boliger med intakte trægulve i høj kurs. Således bør du, såfremt dit trægulv er blevet slidt, nøje overveje, om det virkelig er nødvendigt at kassere det. Hvis slitagen udelukkende er overfladisk, kan det nemlig med stor sandsynlighed ordnes med en grundig gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes højst to millimeter af gulvets overflade – på skånsom vis. Du behøver således ikke at bekymre dig om, hvorvidt dit gamle trægulv kan tåle en gulvafslibning.

Du kan med fordel alliere dig med en professionel gulvmand, som har de bedste forudsætninger for at vurdere, hvor meget – eller lidt – det er nødvendigt at slibe af træværkets overflade for at opnå det perfekte resultat. Samtidig vil du fra en erfaren håndværker kunne få råd og vejledning angående efterbehandling og pleje af dit nyslebne trægulv. Læs mere på gkservice.dk

Flere Nyheder