Er der tegn på indbrud på din dør?

09 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Selvom man har nogle af de bedste døre i verden – som man for eksempel kan få fra https://klarwindows.co.uk/external-doors/french-doors – så kan det desværre ske, at hvis en indbrudstyv har tid og værktøj nok, så vil man nok kunne komme ind.

Dette kan være alt fra, at man dirker låsen op, afmonterer døren eller slet og ret brækker den op.

Der er intet værre, end når man kommer hjem, og man så kan se, at ens hoveddør står på klem, og man ved, der ikke er andre, der har en nøgle til ens hjem; og det er specielt ubehageligt, hvis man kan se, der er blevet brugt vold til at komme ind.

Dette kan selvfølgelig også ske ved havedøren, terrassedøren og ude i skuret eller i en forretning, men nu holder vi os lige til, at vi befinder os i et almindeligt hjem.

image

Tjek efter tegn på indbrud med det samme 

Det kan da også ske, at man ikke lige tænker over, at man ikke låser sig ind, når man kommer hjem, så man ikke opdager, at døren rent faktisk var åbne.

Har tyven haft tid nok, så er der måske ikke kastet rundt med ting eller ødelagt ting, men så er alle ens ting blevet gennemgået meget nøje, hvor det med mest værdi er blevet taget.

Derfor kan der godt gå lidt tid, før man opdager indbruddet, men om man opdager det lidt sent eller med det samme, så skal man ikke pille ved det: man skal tage billeder af det og så skal man melde det til politiet.

Dette er specielt vigtigt i forbindelse med en forsikringssag.

Senere bør man så overveje, om man skal sætte en anden lås på døren, eller om det kan være på sin plads, at man installerer kameraovervågning.

Man kan også bestille vagter til at køre runder ved ens ejendom og slutte sig til en aftale, som andre også har. 

Flere Nyheder