Det gode ved e-væsker

16 maj 2018 Anders Lundtang Hansen
Det gode ved e-væsker

Der er altså bare mange fordele ved e-væsker!

Når man først har taget den kloge beslutning at benytte e-cigaretter og ikke ryge videre på de sundhedsskadelige og vanedannede tobaks-cigaretter – og andre tobaksvarer for den sags skyld – så bevæger man sig ind i en interessant og varieret verden med mange slags forskellige former for e væske.

Lettere kort beskrevet så er e-væsken den ingrediens, der gør, at du oplever smag og dampende eliksir i lungerne, hvis du inhalerer, og i munden.

I modsætning til almindelig og farlig tobak så findes e-væsker i så differentierende smagsvarianter, at det nok mest af alt kan sammenlignes med variationerne i tobakken fra en vandpibe herhjemme, og det kan på ingen måde sammenlignes med det ensformige tobak, der mest af alt har minimale forandringer i smagen, fra for eksempel gængse cigaretter.
E-væske-verden er en forunderlig verdens, som du kan skabe den ultimative dampe-oplevelse med.

Det skal også her lige understreges, at selvom e-cigaretter mestendels bliver markedsført som et alternativ til skadelig tobaksrygning, så kan det at dampe også ses som en ufarlige nydelse på linje med andre afstressende midler. Derfor kan dampning også kategoriseres som sin egen verden, der ikke udelukkende bror på at være en erstatning for et andet produkt.

Man kan dog godt drage en parallel til almindelig rygning i den forstand, at spørgsmålet om, hvor meget væske, du skal bruge, er lidt på samme måde som at spørge, hvor meget tobak du skal bruge til at ryge.

Hvis det er din første gang, hvor du skal prøve e-cigaretter og e-væske, kan det være en god idé at forhøre dig hos en kyndig og gå efter en smag i en e-væske, som du kender fra det virkelige liv. Hvis du alligevel bruger e-cigaretter som substitut for at ryge usunde smøger, så skal du nok kalkulere med at investere i en god beholdning af e-væsker.

 

Flere Nyheder