Bløde cashmere-tørklæder i den lækreste kvalitet

By | 16. oktober 2017

Leder du efter en accessory der kan holde dig varm og smart på én gang? Måske har du søgt på cashmere, måske googler du tørklæder eller noget helt tredje, fjerde, femte… 
Uanset hvordan du er havnet her, står vi i samme situation når det kommer til vores klima. Vejret i Danmark er overvejende køligt og det giver næsten altid mening at anskaffe sig noget, der kan hjælpe os med at holde varmen.

Om det er forår, sommer, efterår eller vinter er i for sig irrelevant, for her handler det om tørklæder. Og ikke bare hvilken som helst slags tørklæder. Cashmere-tørklæder! Måske havde du allerede godt luret det. Måske var du endda på udkig efter lige netop vanter, trøjer, tørklæder i cashmere? 

Det er ikke for sjov at cashmere også kendes som ‘det bløde guld’. Der findes ikke noget andet lunende stof der er blødere og føles mere luksuriøst mod en kold hals. Og man kan sige meget om vores klima – men det retfærdiggør (næsten) altid et køb af et nyt halstørklæde. Om efteråret og vinteren er tørklæder et must for de fleste for at holde varmen i et forsøg på at holde vintervirusserne på afstand. Og nogle gange er et tørklæde lige dét vi har brug for at have i tasken for at vi kan lade den tynde jakke blive hjemme på sommeraftener. Udover dets funktion som overtøj, kan cashmere-tørklædet altså også være en ergonomisk gave. Det hjælper os med at holde nakken afslappet og skuldrene nede hvor de hører til når vi ikke får træk og hele tiden føler os for kolde.

Følg ovenstående link og find frem til Danmarks største udvalg af cashmere-tørklæder! Der er både elegante ensfarvede tørklæder og flere cashmere-drømme i mønstre og farver hvis du også gerne vil bruge tørklædet til at pifte outfittet lidt op.